Chokoladekage uden mel

Chokoladekage uden mel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ellen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.sukker
4 æggeblommer
150 g.smør
150 g.god chokolade gerne 70%
1 spsk.cognac
1 spsk.Nescafe
2 spsk.kogende vand
1 spsk.Kakao
100 g.smuttede hakkede mandler
1 spsk.kartoffelmel
 
Opskrift:
Sukker og æggeblommer piskes stive. Smør og chokolade smeltes over vandbad. Mandler cognac nescafe kogende vand kakao og kartoffelmel blandes i de æg og sukker blandingen sammen med chokoladeblandingen. Bages i springform ved 175 grader C ca. 30 minutter.

Tips:

Pyntes med flormelis og serveres med friske jordbær eller anden frisk frugt





karakterer:
Opskriften er vist 33584 gange,
og udskrevet 636 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-08 21:24:32
Der er stavefejl i opskriften

  -   2011-10-16 16:05:53
kagen er tiltænkt dem der ikke kan tåle mel. Derfor er det en kage uden mel

  -   2010-01-20 16:25:58
smager godt med saft + revet skal fra en appelsin. Tilføj evt. lidt mel for at kompencere for appelsinsaften.

  -   2009-12-03 11:54:03
Der står jo faktisk bare at den er uden mel ?

  -   2009-06-12 17:17:26
skulle denne opskrift være fattig på kulhydrater ? der er både sukker og kartoffelmel i