baconen steget sprød på pande uden fedtstof og lægges på fedtsugende papir til afkøling. Tomater skæres i skiver og løget hakkes fint og drysses henover. Der krydres let med salt og peber og tomatsalaten står og trækker i ½ times tid.
Persillen hakkes fint og drysses hen over tomatsalaten og bacon og feta fordeles ligeledes over salaten. Serveres som tilbehør, men kan sagtens bruges som en selvstændig ret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14503 gange, og udskrevet 684 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider