hakket oksekød (max.12%)200 g. hakket oksekød (max.12%)
1
gul peberfrugt1 gul peberfrugt
1
hakket løg1 hakket løg
1
finthakket chilipeber1 finthakket chilipeber
1
pose
suppehorn (pasta)1 pose suppehorn (pasta)
70
g.
koncentreret pure70 g. koncentreret pure
1
ds.
hakkede tomater1 ds. hakkede tomater
1
knsp.
kanel1 knsp. kanel
1
okse bouillonterning1 okse bouillonterning
Opskrift:
Løget og peberfrugten svitses klare i lidt olie. Kødet tilsættes og brunes. Der krydres med kanel og salt og peber.
Der tilsættes koncentreret puré, samt de hakkede tomater. Samtidigt tilsættes yderligere ca. 1/2 l vand og en oksebouillon. Lad koge i ca. 30 min. Smag til med krydderier. Tilsæt pastahornene og server med fromage fraice og hakket chilipeber. Giv evt. groft brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(8 stemmer)
Opskriften er vist 14210 gange, og udskrevet 380 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider