Sødestof røres med margarine, kvark og vanillekorn.
Æggeblommerne tilsættes en ad gangen.
Melet tilsættes sammen med de øvrige ingredienser.
Til sidst de stiftpiskede æggehvider.
Dejen fordeles i 26 muffinsforme.
Bages ved 190 grader C i 30 minutter.
Tips:
Reven skal af en appelsin kan tilsættes dejen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 25106 gange, og udskrevet 810 gange.
Kommentarer
- 2016-11-17 09:24:40 skal smøren være smeltet?
- 2013-10-06 16:32:02 Hvor mange kalorier er der pr. muffin?
am - 2011-11-21 07:12:37 er disse muffins fryseegnede?
Dorthe - 0000-00-00 00:00:00 Kedelige, og uden appelsin er der ingen smag
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider