brune eller parboiled ris200 g. brune eller parboiled ris
5
dl.
bouillon eller suppe fra kyllingen5 dl. bouillon eller suppe fra kyllingen
1
rød peberfrugt1 rød peberfrugt
1
grøn peberfrugt1 grøn peberfrugt
2
mellemstore tomater2 mellemstore tomater
400
g.
kogt kyllingekød400 g. kogt kyllingekød
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
1-2
spsk.
æbleeddike1-2 spsk. æbleeddike
1
tsk.
friskhakket timian1 tsk. friskhakket timian
1
tsk.
friskhakket rosmarin1 tsk. friskhakket rosmarin
0.5
tsk.
mild paprika0.5 tsk. mild paprika
lidt
friskmalet peber lidt friskmalet peber
2
tsk.
friskhakket purløg 2 tsk. friskhakket purløg
Opskrift:
Risene koges i den skummede suppe fra kyllingen. De afkøles de er kogt færdige.
Peberfrugterne rengøres og deles i kvarte på langs. De blancheres i kogende med salt i 5 min.
Afkøles og skæres i tynde strimler på tværes.
Tomaterne flås og skæres i små både.
Kyllingekødet skæres i små firkanter.
Olivenolien, eddike, krydderurter, paprika og peber blandes i en skål.
Ris, kyllingekød og peberfrugter blandes forsigtigt i skålen med dressing og pyntes med tomater og friskklippet purløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 16737 gange, og udskrevet 189 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider