Kyllingesalat med ris

Kyllingesalat med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.brune eller parboiled ris
5 dl.bouillon eller suppe fra kyllingen
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 mellemstore tomater
400 g.kogt kyllingekød
2 spsk.olivenolie
1-2 spsk.æbleeddike
1 tsk.friskhakket timian
1 tsk.friskhakket rosmarin
0.5 tsk.mild paprika
 lidtfriskmalet peber
2 tsk.friskhakket purløg
 
Opskrift:
Risene koges i den skummede suppe fra kyllingen. De afkøles de er kogt færdige. Peberfrugterne rengøres og deles i kvarte på langs. De blancheres i kogende med salt i 5 min. Afkøles og skæres i tynde strimler på tværes. Tomaterne flås og skæres i små både. Kyllingekødet skæres i små firkanter. Olivenolien, eddike, krydderurter, paprika og peber blandes i en skål. Ris, kyllingekød og peberfrugter blandes forsigtigt i skålen med dressing og pyntes med tomater og friskklippet purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 19253 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu