Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Popkorn i gryde

Popkorn i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Chips / SnacksRet : Chips / Snacks - Popkorn

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 dl.majskerner
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Varm olien i en stor gryde (mindst 3 liter). Kom majskerner i og læg låg på. Når du kan høre, at majskernerne begynder at poppe, ryster du gryden lidt ind i mellem. Når popningen aftager, kan du lette låget og se, om alle kernerne er poppede til popcorn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (13 stemmer)

Opskriften er vist 28926 gange,
og udskrevet 130 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Alice  -  2016-04-07 16:02:37
Super og nemt - anbefaler at bruge en gryde med glaslåg

Cecilie   -  2013-01-24 19:32:44
Skal de varmes ved svag eller stærk varme? :)

Christina  -  2012-04-01 22:16:39
Du mangler lige at skrive salt på ;) Ellers er jeg en stolt førstegang-popcorn-i-gryde-popper !

  -  2010-01-08 19:51:59
Hallo 1/3 olie og 3/4 majs = MEGET mere fedt en 1 spsk olie + 1dl (100 ml) majs

Anders  -  2009-03-01 14:41:43
Bruger du for meget olie bliver de lidt våde i det, men bruger du det som der står, så bliver de helt fine :)

Annette  -  2008-11-06 21:47:16
nu er det ikke mig som har sat opskriften ind, men jeg kan ikke forstille mig at de bliver fedtede, på en pakke popkorn anbefaler de 1/3 dl olie, og 3/4 popkorn.....

Mig  -  0000-00-00 00:00:00
De blir da helt fedtede, gør de ikk??