hel safran 1 lille brev 2 g. hel safran 1 lille brev
1
ds.
hele flåede tomater 1 ds. hele flåede tomater
250
g.
kikærter 1 dåse kogte 250 g. kikærter 1 dåse kogte
125
g.
tynde spaghetti eller vermicelle 125 g. tynde spaghetti eller vermicelle
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
1
bdt.
friske koriander eller persille1 bdt. friske koriander eller persille
Tilbehør: Tilbehør:
1
citron 1 citron
Opskrift:
Læg oksespidsbrystet i en gryde og dæk med koldt vand. Kog ved svag varme og fjern skum og fedt med en stor ske. Tilsæt salt og fjern skum igen. Tilsæt hel peber, hele koriander og kog til kødet er mørt ca. 21/2 time. Tag kødet op og si krydderierne fra suppen.
Pil løgene og hak dem. Skær fennikel og peberfrugt i små tern. Varm olie i en rummelig gryde og sauter de skårne grøntsager 5 minutter. Tilsæt fintreven ingefær, safran og sukker. Tilsæt suppen fra oksespidsbrystet.
Åben dåserne. Hæld lagen fra kikærterne. Hæld lagen fra tomaterne og hak dem fint og kom dem i suppen sammen med kikærterne. Skær kødet i små tern og kom dem med spagetti i suppen. Kog til spagettien er mør ca. 10 minutter. Smag suppen til med salt og friskkværnet peber. Drys skyllet og hakket koriander eller persille i. Servér suppen med citron skåret i både eller skiver.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(9 stemmer)
Opskriften er vist 19625 gange, og udskrevet 448 gange.
Kommentarer
Sala - 2014-11-15 16:08:16 Den er virkelig virkelig god - har lavet den flere gange til gæster og alle er vilde med den :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider