Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosmarinsauce

Rosmarinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Krydderurter - Rosmarin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 dl.kraftig, lys bouillon
1 pæn stilkfrisk rosmarin
1 dl.rødvin
100 g.smør
1-2 tsk.rosmarin
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 


Opskrift:

Varm fonden på pande. Hæld vinen på og lad det koge endnu nogle minutter. Pisk smørret i og kog for god varme. Smag til med salt, peber samt lidt rosmarin, friskhakket eller tørret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10480 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hans  -  0000-00-00 00:00:00
Ville blive bedre med 1/4 l fløde