Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rosmarinsauce

Rosmarinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Krydderurter - Rosmarin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 dl.kraftig, lys bouillon
1 pæn stilkfrisk rosmarin
1 dl.rødvin
100 g.smør
1-2 tsk.rosmarin
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
Opskrift:
Varm fonden på pande. Hæld vinen på og lad det koge endnu nogle minutter. Pisk smørret i og kog for god varme. Smag til med salt, peber samt lidt rosmarin, friskhakket eller tørret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13398 gange,
og udskrevet 168 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hans  -  0000-00-00 00:00:00
Ville blive bedre med 1/4 l fløde