reelle torsk, 4 stk. à 100 g (helst fra ryggen) 400 g. reelle torsk, 4 stk. à 100 g (helst fra ryggen)
100
g.
torsk, f.eks. fra bugen 100 g. torsk, f.eks. fra bugen
1
dl.
piskefløde 1 dl. piskefløde
1
æggehvide 1 æggehvide
salt salt
peber peber
0.5
tsk.
revet citronskal 0.5 tsk. revet citronskal
8
stk.
filodej, à ca. 15x15 cm 8 stk. filodej, à ca. 15x15 cm
smeltet smør smeltet smør
Opskrift:
Bland citronskallen i fløden.
Blend torskekød (de 100 g.) med salt og peber.
Blend derefter først æggehvide og dernæst fløde og citronskal hurtigt i.
Del 2 filodejplader i to og fordel en fjerdedel af farsen på hver af de fire filoplader.
Læg et stykke torsk oven på og krydr med salt og peber.
Pak dejen omkring torsken og pensel med smør.
Bag dem ca. 20 minutter ved 220 grader C. alm. ovn og server straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 30059 gange, og udskrevet 684 gange.
Kommentarer
- 2011-12-30 15:49:56 fack det´lækker
Per - 2010-02-13 12:52:31 Vi har serveret med broccoli og pimentolie (olivenolie rørt op med paprika).
Britta R. Goldau - 0000-00-00 00:00:00 Super lækker er denne ret, jeg kan kun gi Inge ret i, at det er guf guf. Denne ret dejlige ret, vil jeg servere næste gang vi skal ha gæster.
Inge - 0000-00-00 00:00:00 GUF-GUF-GUF Jeg fant grønt andet sted i kogebogen det er jo også det den er til for
annette - 0000-00-00 00:00:00 der mangler noget grønt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider