Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nytårstorsk i filodej

Nytårstorsk i filodej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Nytårstorsk i filodej, billede 4 Nytårstorsk i filodej, billede 1 Nytårstorsk i filodej, billede 2 Nytårstorsk i filodej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.reelle torsk, 4 stk. à 100 g (helst fra ryggen)
100 g.torsk, f.eks. fra bugen
1 dl.piskefløde
1 æggehvide
 salt
 peber
0.5 tsk.revet citronskal
8 stk.filodej, à ca. 15x15 cm
 smeltet smør
 
Opskrift:
Bland citronskallen i fløden.
Blend torskekød (de 100 g.) med salt og peber.
Blend derefter først æggehvide og dernæst fløde og citronskal hurtigt i.

Del 2 filodejplader i to og fordel en fjerdedel af farsen på hver af de fire filoplader.
Læg et stykke torsk oven på og krydr med salt og peber.
Pak dejen omkring torsken og pensel med smør.

Bag dem ca. 20 minutter ved 220 grader C. alm. ovn og server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 29472 gange,
og udskrevet 667 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-12-30 15:49:56
fack det´lækker

Per  -  2010-02-13 12:52:31
Vi har serveret med broccoli og pimentolie (olivenolie rørt op med paprika).

Britta R. Goldau  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækker er denne ret, jeg kan kun gi Inge ret i, at det er guf guf. Denne ret dejlige ret, vil jeg servere næste gang vi skal ha gæster.

Inge  -  0000-00-00 00:00:00
GUF-GUF-GUF Jeg fant grønt andet sted i kogebogen det er jo også det den er til for

annette  -  0000-00-00 00:00:00
der mangler noget grønt