Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nytårstorsk i filodej

Nytårstorsk i filodej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Højtid: Nytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Nytårstorsk i filodej, billede 4 Nytårstorsk i filodej, billede 1 Nytårstorsk i filodej, billede 2 Nytårstorsk i filodej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.reelle torsk, 4 stk. à 100 g (helst fra ryggen)
100 g.torsk, f.eks. fra bugen
1 dl.piskefløde
1 æggehvide
 salt
 peber
0.5 tsk.revet citronskal
8 stk.filodej, à ca. 15x15 cm
 smeltet smør
 


Opskrift:

Bland citronskallen i fløden.
Blend torskekød (de 100 g.) med salt og peber.
Blend derefter først æggehvide og dernæst fløde og citronskal hurtigt i.

Del 2 filodejplader i to og fordel en fjerdedel af farsen på hver af de fire filoplader.
Læg et stykke torsk oven på og krydr med salt og peber.
Pak dejen omkring torsken og pensel med smør.

Bag dem ca. 20 minutter ved 220 grader C. alm. ovn og server straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 28255 gange,
og udskrevet 603 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-12-30 15:49:56
fack det´lækker


Per  -  2010-02-13 12:52:31
Vi har serveret med broccoli og pimentolie (olivenolie rørt op med paprika).


Britta R. Goldau  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækker er denne ret, jeg kan kun gi Inge ret i, at det er guf guf. Denne ret dejlige ret, vil jeg servere næste gang vi skal ha gæster.


Inge  -  0000-00-00 00:00:00
GUF-GUF-GUF Jeg fant grønt andet sted i kogebogen det er jo også det den er til for


annette  -  0000-00-00 00:00:00
der mangler noget grønt