Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Olivenbrød II

Olivenbrød II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Herrguth

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
1 tsk.salt
2 spsk.sukker
4 spsk.olivenolie
5 dl.vand
 hvedemel
2 spsk.oregano
170 g.oliven
 Lidt groft salt til at strø over brødet
 
Opskrift:
Smuldr gæren ned i et dejfad og rør den ud med salt, sukker, olie og vand. Tilsæt mel og ælt til dejen er fast og smidig. Lad dejen hæve i 35 min.

Rul dejen ud til et rektangel. Drys oregano og de udskårne oliven på. Rul dejen til en roulade og form den til en ring. Klem sammenføjningen til. Klip dybe hak i dejen, så man kan se fyldet i dejen. Lad brødet hæve i 30 min. (Tænd samtidig ovnen på 200°).

Drys groft salt over brødet og bag det i 30 min.

Tips:

Brødet er ikke kun lækkert, men også meget flot.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 7905 gange,
og udskrevet 238 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Frank  -  2012-02-23 21:19:08
Det er et meget lækkert og flot brød. Jeg har også prøvet at bytte oliven ud med feta og soltørrede tomater. Lækkert! Angående den manglende mængde mel, så har jeg bare kommet mel i til dejen var god.

Anne  -  2009-03-16 13:27:08
Der står ikke hvor meget mel der skal tilsættes Venlig hilsen Anne Trølund

Rosa  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor meget mel?