Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Balsamicosauce

Balsamicosauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Balsamico

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
100 g.finthakket skalotteløg
1 dl.rødvin
1 spsk.olie til stegning
5 dl.mørk kalvebouillon
5 cl.balsamico
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 


Opskrift:

Begynd med at sautere løgene i lidt olie. Tilsæt aceto balsamico, vin og kalvefond. Kog væsken ind til det halve og smag saucen til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 21906 gange,
og udskrevet 477 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bntj  -  2011-08-29 13:16:58
Hej lige en hurtig kommentar.. Generelt når man lave saucer og der er vin i skal det helst reduceres pga. alkoholden og smagen så tilsæt kalvefonden efter det er reduceret.