olivenolie til stegning1 spsk. olivenolie til stegning
50
g.
mandler50 g. mandler
1
dl.
skummetmælk1 dl. skummetmælk
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
1
bdt.
persille hakket1 bdt. persille hakket
1
bdt.
dild1 bdt. dild
1
bdt.
purløg1 bdt. purløg
2
spsk.
citronsaft2 spsk. citronsaft
2
dl.
græsk yoghurt2 dl. græsk yoghurt
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skræl pastinakkerne, hak dem i små terninger og kog dem, tilsat salt, i ca. 20 minutter.
Rosenkålene halveres og steges i olivenolie sammen med chiliflagerne, på mellem varme, i ca. 5-8 minutter.
Steg mandlerne med til sidst.
Når pastinakken er kogt færdig, hældes vandet fra, og de moses sammen med skummetmælken og olien, smages til med salt og peber.
Persille, dild og purløg hakkes fint og røres i yoghurten sammen med citronsaften, og det hele blandes.
Tips:
Et rigtig godt alternativ til sovs og kartofler feks. til berberi andebryster.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 11728 gange, og udskrevet 304 gange.
Kommentarer
9/10-12 Anita - 2013-01-06 17:52:07 Virkelig lægger opskrift - brugte den langtidsstegt kød.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider