Chokolade Rom Mousse 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : mums..! Indsendt : Red : |
|
|
Kom chokoladen i en ildfast skål. Fyld en gryde halvt op med vand og bring den i kog. Tag den fra varmen og sæt skålen over gryden, uden at lade den komme i berøring med vandet. Rør nogle gange, indtil chokoladen er smeltet. Lad den afkøle.
Pisk æg og sukker med elpisker i en lille skål ca. 5 min., indtil blandingen er tyk, lysegul og fyldig. Kom blandingen i en stor skål og vend den smeltede chokolade og rom i, rør rundt, lad det afkøle, og vend så flødeskummet i, så det akkurat er blandet. Fordel moussen i 4 forme eller dessertglas (2½ dl) og sæt den i køleskabet 2 timer, eller indtil den er stivnet. Tips: Brug pasteuriserede æg hvis du er bange for salmonella (moussen bliver dog blødere i konsistensen. vælger du at bruge alm. æg skal desserten spises samme dag! konsistens bliver også mere "mousset". hehe Forberedelse: 20 min. + afkøling Tilberedning: 5 min. Det er også seriøst STORE portioner! så en idé vil være at fordele det i de forme som passer til sådan en dessert |
|
Opskriften er vist 15176 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne