Frikadeller, bulgarske

Frikadeller, bulgarske, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Bulgarien

BulgarienIndsendt :

Ingredienser:
1 skivegrahamsbrød
1 bdt.persille
1 løg
1 fedhvidløg
 Salt
 peber
400 g.hakket lammekød
1 æg
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Blød brødet op i vand. Hak løg og persille meget fint. Bland det hele med kødet i en skål. Pres hvidløg over. Tilsæt æg, peber og salt. Form 8 frikadeller som lægges på en pande med olie. Steg dem 5 minutter på hver side. Server med smørristede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 14556 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Migh lille Bulgarske piee  -  0000-00-00 00:00:00
det er ikke Bulgarsk

Migh lille Bulgarske piee  -  0000-00-00 00:00:00
nej det har jeg smagyt 1000 gange

Linda  -  0000-00-00 00:00:00
det er ihvertfald ikke bulgarsk