Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mousseline-sauce

Mousseline-sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Ægte saucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Peberrod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 æggeblommer
4 dl.creme fraiche 38%
1 peberrod
 
Opskrift:
Æggeblommer og creme fraiche varmes uden at koge under stadig piskning til konsistensen er crèmet. Smag til med salt, peber og en knivspids sukker samt den fintrevne peberrod. Det kan laves i forvejen og varmes, mens kødet steger.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15256 gange,
og udskrevet 187 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Magiske  -  2009-01-01 12:01:48
Dette er IKKE en Mousseline. En Mousseline består af æggeblommer, smør, syre(citron/eddike) og ivendt flødeskum. Dvs. en Hollandaise med flødeskum. Mvh Mads

Magiske  -  2008-12-31 11:21:46
Dette er IKKE en Mousseline. En Mousseline består af æggeblommer, smør, syre(citron/eddike) og ivendt flødeskum. Dvs. en Hollandaise med flødeskum. Mvh Mads