pastaen koges og afkøles. Bacon brunes på panden og afkøles.
Creme fraiche blandes med krydderierne og hvidløgen. Ketchup tilsættes, men mest for farvens skyld. Ca. en spiseskefuld.
bacon tilsættes og derefter pastaen, men først når det er afkølet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(67 stemmer)
Opskriften er vist 187155 gange, og udskrevet 2889 gange.
Energi:
KJ total 17086 (4068 kcal)
KJ pr. Pers. 4271 (1017 kcal)
Vægt ialt 1504 gram
Vægt pr. Pers. 376 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1136 KJ (270 kcal) Protein 10.3 gram Fedt 13.9 gram Kulhydrat 26.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
ÆNDRINGER - 2014-05-06 18:59:27 Siden det hedder pastaSALAT så har jeg tilføjet salat og agurker og uden tomatketchup
- 2012-09-08 13:06:52 Jeg er en ung fyr og ergo ikke super god til at lave mad...faktisk er jeg ret dårlig hehe.
Når jeg ser sådan en opskrift her, savner jeg mengder på krydderierne. så jeg ved hvor meget salt, peper og parika der skal i.
Majken 2010 - 2010-08-02 18:28:48 Super god. tilføjede lidt barbeque krydderi. smagte vildt godt.
pimmerT - 2010-06-26 14:26:06 tilføjede lidt fintskåret forårsløg - det gi'r lige det sidste på smagen...:-)
Mad Elskeren - 2008-05-03 17:29:34 Den er rigtig god og hurtig at lave.
den kan anbefales igen her i mit hus hehe..
ane - 0000-00-00 00:00:00 Super lækker, har selv tilføjet lidt brokkoli.
Lene - 0000-00-00 00:00:00 Supergod
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider