Kanelsnegle i fad

Kanelsnegle i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : nickie.plys

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 dl.lunkent vand
25 g.gær
1 æg
2 dl.mælk
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
1 spsk.olie
1 dl.grahamsmel
400-450 g.hvedemel
 
 Kanelfyld:
100 g.brun fain
1 spsk.kanel
 
Opskrift:
Opløs gæren i vandet i en ælteskål. Pisk ægget sammen i en kop og hæld halvdelen ælteskålen.- gem resten til pensling. Kom mælk, sukker, salt, olie, grahamsmel og det meste af hvedemelet i ælteskålen og ælt dejen godt. tilsæt resten af melet løbende, til dejen er blød og smidig. Måske skal du bruge lidt mindre måske lidt mindre mel. Dæk skålen med plastfilm og lad dejen hæve i en halv time.

Ælt dejen igen. Rul dejen ud på et melstrøet bord til en firkant (ca.30*40cm) Bland farin og kanel sammen og spred det jævnt ud over dejen. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 15 skiver. Læg dejskiverne i tre rækker i bunden af et ovnfast fad (ca.25*30cm) beklædt med bagepapir.

Pensel sneglene med resten af ægget og lad dem hæve i endnu en halv time. varm imens ovnen op på 180 grader C.

Bag sneglene midt i ovnen i 30 minutter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 18249 gange,
og udskrevet 252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu