Fyldte citroner

Fyldte citroner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 fine gule citroner
1 ds.sardiner i olie
50 g.oliven
50-75 g.smør
 salt
 sort peber
0.5 bdt.persille
 mynte eller basilikumblade til pynt
 
Opskrift:
Vask citronerne godt. Skær et låg af (ca 1/4 nede) Tag frugtkødet ud med en kniv eller skarp ske. Læg sardiner, oliven, smør og lidt af frugtkødet i en blender/foodprocessor og kør maskinen kort 2-3 gange til massen er groft hakket. Tilsæt hakket persille og smag til med salt, peber og evt lidt mere citron til massen er frisk og syrlig i smagen. Skær en lille smule af enden af citronerne så de kan stå. Fyld dem (med top) med sardinmassen og læg de afskårne låg på.

Pynt med mynte blade eller små persollekviste. Serveres med ristet brød eller flutes.

Tips:

udelad oliven og brug i stedet 2 hårdkogte æg og skift så persillen ud med dild Servers stående på et salatblad





karakterer:
Opskriften er vist 13554 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu