Fyldte champignon

Fyldte champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Markchampignon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
500 g.mark champignon
 revet parmesan
1 bdt.hakket persille
0.5 fint revet løg
 smør
 
Opskrift:
stokken knækkes af de rensede champignon. hakkes og svitses sammen med det revne løg i smør. Bland ingredienserne sammen og fyld i champignonerne. Sættes på bagepapir og bages i ovnen ved. 175. gr, i 15 min.

Anret portionsvis, og server fransk flutes til.


karakterer:
Opskriften er vist 22412 gange,
og udskrevet 372 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu