Ristet brød med tun

Ristet brød med tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gitte

Indsendt :     

Ingredienser:
1 stk.toast
1 ds.tun i vand
250 g.Champignon
1 brevbeanaisesovs
 
 Pynt efter eget valg
Opskrift:
Først renses og skæres champignonerne i skiver efter behag derefter ristes de på pande. Man kan også bruge dem på glas. Lav et brev beanaisesovs oprørt i kun skummetmælk undlad fedstof. Rist så toastbrødet på brødrister og del det i to på skrå og kom derefter tun på fra dåse og de ristede champignon på til sidst kommes der beanaisesovs over.

Tips:

Hvis man syntes kan der pyntes med lidt salat tomat og lidt af de ristede champignon.





karakterer:
Opskriften er vist 15018 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu