Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ristet brød med tun

Ristet brød med tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gitte

Indsendt :



Ingredienser:
1 stk.toast
1 ds.tun i vand
250 g.Champignon
1 brevbeanaisesovs
 
 Pynt efter eget valg
Opskrift:
Først renses og skæres champignonerne i skiver efter behag derefter ristes de på pande. Man kan også bruge dem på glas. Lav et brev beanaisesovs oprørt i kun skummetmælk undlad fedstof. Rist så toastbrødet på brødrister og del det i to på skrå og kom derefter tun på fra dåse og de ristede champignon på til sidst kommes der beanaisesovs over.

Tips:

Hvis man syntes kan der pyntes med lidt salat tomat og lidt af de ristede champignon.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12031 gange,
og udskrevet 127 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu