flæk agurken og skrab den ren for kerner. De afskrabede agurker lægges i et ildfast fad.
Kernerne moses samen med franskbrødskrummerne, tilsæt fløde og hakkede kapers, salt og chilipeber efter smag. Fyldet fordeles i skallerne og drys evt. med lidt smørklatter.
bages i 15 min. ved 220 gr.
server med ristet toastbrød og kold smør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8197 gange, og udskrevet 143 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider