Boghvede-crepes med provencalsk rejefyld

Boghvede-crepes med provencalsk rejefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.Boghvedemel
2 knsp.Salt
 Vand
 Ukrydret svinefedt
200 g.Pillede rejer (Kogte)
2 Løg
3 fedHvidløg (presset)
2 tomater
0.5 Grøn peber (hakket)
0.5 Rød peber (hakket)
1 kvisttimian
2 spsk.Olivenolie
 Salt
 peber
1 spsk.Persille
 
Opskrift:
Crepes:
Bland mel og salt i en stor skål. Tilsæt koldt vand lidt efter lidt, til du har en dej af samme konsistens som vandbakkelsesdej (tyk, lind). Dæk dejen med plastfilm og sæt den i køleskabet 24 timer. Næste dag tilsættes yderligere koldt vand, indtil du har en dej med konsistens som til almindelige, tynde pandekager. Brug svinefedt til at bage crepene i, det giver det flotteste resultat. Hæld dejen på en ikke for varm pande og bag crepene på begge sider, til de slipper panden og har fået en sprød kant. Server crepene med fyld:

Fyld:
Svits løg, hvidløg, pebre, det udkernede tomatkød samt timian i den varme olie 5-7 minutter, krydr med salt og peber, flyt gryden fra varmen og vend rejerne i. Anret pandekagerne med fyldet og lidt af væden samt et drys persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8982 gange,
og udskrevet 163 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

madsiiii  -  2019-04-11 14:03:24
Hvor mange personer er opskriften tænkt til?