Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tomater fyldt med vilde ris

Tomater fyldt med vilde ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 g.vilde ris
 salt
4 bøftomater
100 g.champignon
1 fedhvidløg
10 g.smør eller margarine
0.5 tsk.stødt koriander eller
1 spsk.friskhakkede korianderblade
2 spsk.friskreven parmesan
2 tsk.valnøddeolie
 
Opskrift:
De vilde ris sættes over i 8 gange så meget vand som der er ris. Koges under låg i ca. 40 minutter ved svag varme og under låg. Toppen skæres af tomaterne og disse udhules forsigtigt med en teske. Læg åbningen nedad på tomaterne og lad dem dryppe af. Champignon renses og skæres sammen med tomatlågene i små fine tern. Forvarm ovnen til 180 grader. Hvidløg pilles og knuses. Hvidløg og champignon sauteres af i det varme fedtstof til der ikke dannes mere væde. Tilsæt tomattern og koriander. Lad fyldet køle let af. Rør de kogte ris i sammen med parmesanen. Fyld tomaterne med massen og stil dem i et ildfast fad. Hæld lidt valnøddeolie over hver tomat og bag dem herefter i ovnen ved 160 grader i ca. 15 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 14505 gange,
og udskrevet 443 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu