hk. kalve- eller svinekød125 g. hk. kalve- eller svinekød
3
spsk.
hk. persille3 spsk. hk. persille
1
dl.
bouillon1 dl. bouillon
2
spsk.
rasp2 spsk. rasp
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skær et "låg" af tomaterne og tag frugtkødet ud.
Svits de hakkede svampe og løg i olie i en gryde.
Svaler lidt inden kødet røres i med persille. Tilsæt resten og fordel fyldet i tomaterne og læg "låget" på.
Sæt tomaterne i et ildfast fad.
Bages ved 200º i 30 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8010 gange, og udskrevet 167 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider