Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kyllingegryde til vennerne

Kyllingegryde til vennerne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 storpoulard eller tilsvarende kyllingedele
 smør
1 fedknust hvidløg
 salt
 peber
2 dåsertomater
1 dl.bouillon
 klippet dild
2 tsk.basilikum
20 småchalotteløg
1 pakkefrosne grønne bønner
 
 Kartofler:
1 kg.rå kartofler
 smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kyllingen, evt. optøet, deles ud i portinonsstykker. I en stegepande letbrunes smørret, heri kommes det knuste hvidløg og kyllingestykkerne brunes, krydres med salt og peber og læges efterhånden over i en gryde. Dåsetomaterne med væden og bouillon tilsættes ligeledes klippet dild, basilikum og de små charlotteløg ( gerne frosne og optøede), og under låg snurrer det hele i 40 min. Kort før serveringen tilsættes de kogte grønne bønner og gryden smages til.

Kartoflerne skrælles, skæres i ret tynde skiver og brunes og gennemsteges i stegepanden i rigeligt brunet smør. Kartoflerne vendes ofte og skal stege til de er møre , brune g sprøde ca. 15 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25184 gange,
og udskrevet 371 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mette  -  2012-02-19 18:43:28
En stor succes hos mig, jeg brugte dog perleløg i stedet for chalotteløgene... Synes dog at den var lidt "flad" så gav den lige en god gang flere krydderier, men derefter var den virkeligt god! Vil dog sige at jeg fandt kartoflerne meget fede, hvilket jeg ikke så nogen grund til. Hvis jeg skulle lave det igen ville jeg nok vælge ris til i stedet...


Mundilfare  -  2009-10-16 12:02:34
Nem og lækker ret!Jeg tilsatte lige en tsk. timian og det gjorde ikke retten mindre velsmagende.