Kyllingegryde til vennerne
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen, evt. optøet, deles ud i portinonsstykker. I en stegepande letbrunes smørret, heri kommes det knuste hvidløg og kyllingestykkerne brunes, krydres med salt og peber og læges efterhånden over i en gryde. Dåsetomaterne med væden og bouillon tilsættes ligeledes klippet dild, basilikum og de små charlotteløg ( gerne frosne og optøede), og under låg snurrer det hele i 40 min. Kort før serveringen tilsættes de kogte grønne bønner og gryden smages til.
Kartoflerne skrælles, skæres i ret tynde skiver og brunes og gennemsteges i stegepanden i rigeligt brunet smør. Kartoflerne vendes ofte og skal stege til de er møre, brune g sprøde ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 27498 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2012-02-19 18:43:28 En stor succes hos mig, jeg brugte dog perleløg i stedet for chalotteløgene... Synes dog at den var lidt "flad" så gav den lige en god gang flere krydderier, men derefter var den virkeligt god! Vil dog sige at jeg fandt kartoflerne meget fede, hvilket jeg ikke så nogen grund til. Hvis jeg skulle lave det igen ville jeg nok vælge ris til i stedet... Mundilfare - 2009-10-16 12:02:34 Nem og lækker ret!Jeg tilsatte lige en tsk. timian og det gjorde ikke retten mindre velsmagende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne