Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rejefyldte citroner

Rejefyldte citroner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 citroner
150 g.rejer uden skal
2 stænglerblegselleri
0.5 porrer
4 spsk.creme fraiche eller mayonnaise
1 tsk.worcestershiresauce
1 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
 salatblade
 citronmelisse
 
Opskrift:
Skær et låg af citronerne. Skær også bunden til, så citronerne kan stå. Grav kødet ud, med en grapefrugtkniv eller en lille skarp kniv - og gem det. Hak rejerne og gem nogle til pynt. Skær blegselleristænglerne og porren i fine strimler. Bland rejer, blegselleri, porrer, 4 tsk hakket citronkød og creme fraiche eller mayonnaise. Smag til med worcestershiresauce, sennep, citronsaft, salt og peber. Fordel fyldet i citronskallerne, pynt med nogle hele rejer og sæt låget på. Server med salatblade og citronmelisse.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6279 gange,
og udskrevet 145 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu