Rejefyldte citroner

Rejefyldte citroner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 citroner
150 g.rejer uden skal
2 stilkeblegselleri
0.5 porrer
4 spsk.cremefraiche eller mayonnaise
1 tsk.Worcestershire sauce
1 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
 salatblade
 citronmelisse
 
Opskrift:
Skær et låg af citronerne. Skær også bunden til, så citronerne kan stå. Grav kødet ud, med en grapefrugtkniv eller en lille skarp kniv - og gem det. Hak rejerne og gem nogle til pynt. Skær blegselleristilkene og porren i fine strimler.

Bland rejer, blegselleri, porrer, 4 tsk. hakket citronkød og creme fraiche eller mayonnaise. Smag til med Worcestershire sauce, sennep, citronsaft, salt og peber. Fordel fyldet i citronskallerne, pynt med nogle hele rejer og sæt låget på.

Server med salatblade og citronmelisse.





karakterer:
Opskriften er vist 7467 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu