Sambusa

Sambusa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Somalia

SomaliaIndsendt :     

Ingredienser:
2 dåsertun i vand
2 storeløg
 paprika
 karry
 hvidløg
 sort peber
 risplader (kinesiske)
1 l.olie (til stegning)
 
Opskrift:
Hæld vandet fra tunen, og svits kødet på en tør pande sammen med hakket løg indtil løgene er bløde. Smag til med krydderier. Skær rispladerne ud i strimler. Hver strimmel formes til et kræmmerhus, der ender i en løs snip. Kræmmerhuset fyldes med en skefuld af tunblandingen og lukeks med snippen som låg, der holdes fast med lidt melklister. De formede Sambusa frituresteges ved lav varme og lægges til afdrypning for overskydende fedtstof.





karakterer:
Opskriften er vist 23447 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-19 18:31:27
det smager som at man drømmer jeg har spist 10 str mmmmmmmm

  -   2010-10-21 11:07:57
det er lækkert... mine børn og mand er vilde med det:)

  -   2010-04-08 22:48:44
DET ER NOGET AT DET BEEEDSTE! prøv med halal slagtet oksekød, mums, siger jeg dig! elsker somalier og somalisk mad - er selv dansker. ):

  -   2009-11-21 14:53:07
ajj hvor er det lækkert... prøv også med oksekød...mums

  -   2007-11-05 14:21:13
Det smager vidunderligt!!...<3

  -   2007-09-01 13:10:30
SOMALISK MAD ER BEDST

  -   2007-04-09 11:45:58
det er bare best med oksekød

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er det bedste jeg har smagt.. Jeg har prøvet det med okse kød det smager også godt :)

  -   2005-01-01 01:01:01
hey jeg synes at det smager vlidt godt