Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fyldte tomater med champignon

Fyldte tomater med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 store tomater
250 g.champignon
1 fedhvidløg
 merian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skyl tomaterne og skær et låg af stilkenden. Udhul tomaterne med en ske og stil dem i et smurt lille ovnfast fad. Svits de rensede og skivede champignon og det knuste hvidløgsfed. Tilsæt 2 spsk tomatindmad og lad det småsimre sammen. Smag til med krydderier. Kom fyldet i de udhulede tomater og bag dem i ovn i ca. 20 min ved 225 grader


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 29718 gange,
og udskrevet 666 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Missrefsgaard  -  2011-08-27 21:49:51
super lækkert tilføjede dog en masse krydderier blandt andet chili, cayennepeber og timian samt persille, og bagte dem i 40 min på 175 g

mgj  -  0000-00-00 00:00:00
smager også godt med ost på toppen..