Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte rødspættefileter med appelsin og peberfrugt

Fyldte rødspættefileter med appelsin og peberfrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 rødspættefileter
 salt
 peber
 
 Fyld:
1 grøn peberfrugt
50 g.rasp
2 appelsiner
 
Opskrift:
Drys rødspættefileterne med salt og peber. Rens peberfrugten og hak den halve fint (resten skæres i ringe). Bland den med rasp og reven skal og saft af ½ appelsin. Fordel fyldet på rødspættefileterne, der rulles op. Sæt en tandstikker i. Læg fiskerullerne i et ovnfast fad. Drys med salt og peber. Dryp saften af en hel appelsin over. Bag fisken i en varm ovn ved 180 grader i 25-30 min. til fisken er mør. Retten pyntes med grøn peber og appelsinvifter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15028 gange,
og udskrevet 311 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

C. Larsen  -  2008-12-01 00:31:56
filetterne bliver alt for tørre ved 25-30 min., uanset om der er peberfrugt og appelsinsaft tilsat i, det er bedre med 15 min., og hvis man har penslet fadet først med lidt smør eller olie. For ellers hænger den brandfast i "fadet", og for at alt kan "fyldes i", er det nødvendigt med superstore fileter!!!!!