Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte markchampignoner

Fyldte markchampignoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Markchampignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Beregn ca. 6 store markchampignoner pr. kuvert
 
 Smørklat
1 løg
2 tomater
0.5 salatagurk
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
2 spsk.rasp
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader. Champignonerne rengøres, træk stilken ud, da det er hovedet, der skal fyldes. Løg, tomater, agurk og champignonstilke skæres ud i små tern og ristes i smør. Krydres med salt og peber. Tilsæt rasp for at holde sammen på massen. Champignonhovederne ristes i lidt smør og lægge i et smurt fad. Fyldet kommes i, og de sættes i en varm ovn ca. 8 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8624 gange,
og udskrevet 159 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu