Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte løg

Fyldte løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 store løg
3 spsk.champignon
2 spsk.rasp eller brødkrumme
2 spsk.hakket persille
6 sorte oliven
 olie
 citronsaft
 
Opskrift:
Løgene pilles og koger i ca. 5 min. De tages op og udhules fra toppen med en ske. Champignonerne renses, skives og svitses i olie. Lidt af løgindmaden tilsættes. Rasp, persille og skivede oliven kommes i, og fyldet puttes i løgene, der stilles i et smurt ildfast fad og dryppes med lidt olie og citron. Bages i ovn i ca. ½ time ved 180 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12342 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu