Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Matusha

Matusha, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Zambia

ZambiaIndsendt :



Ingredienser:
500 g.skært oksekød i tern
1 stortløg
1 dåseflåede tomater
3 fedhvidløg
1/2 dl.olie
1 dåsebaked beans
 salt
 chili
 
Opskrift:
Svits kødet i en tør gryde. Når kødet har taget farve, hældes olien i. Tilsæt det hakkede løg og hvidløg, og lad det stege nogle minutter. Hæld tomater og bønner i og smag til med salt og chili. Koger indtil kødet er mørt.

Serveres med Nshima, der er en tyk grød af afrikansk majsmel, kogt op med vand.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 14148 gange,
og udskrevet 231 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu