meget store champignoner12-16 meget store champignoner
4
hk. skalotteløg4 hk. skalotteløg
50
g.
margarine50 g. margarine
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
1
bdt.
persille1 bdt. persille
2
spsk.
rasp2 spsk. rasp
Opskrift:
Skær rodsiden af champignonerne, skyl dem under rindende, koldt vand og tør dem. Knæk stokkene af og hak dem fint.
Smelt margarinen på en pande og svits champignonstokke og løg et par min. Pil og knus hvidløgsfeddet og kom det i blandingen. Læg champignonhattene med åbningen opad i et smurt, ovnfast fad. Fordel svampe-løgblandingen i hattene.
Bland persillen med rasp. Drys det over champignonerne og dryp evt. med lidt dulle fra panden. Dæk fadet med alufolie og sæt det i ovnen ved 200º i ca. 20 min. Fjern folien og lad champignonerne stå endnu ca. 10 min., til overfladen er gylden.
Passer fint til kalvekød.
Tips:
Nogle få dråber balsamicoeddike giver blandingen et ekstra pift. Mindre fyldte champignoner kan serveres som snacks forsynet med en tandstikker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 20723 gange, og udskrevet 429 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider