Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fyldte bagte ferskner

Fyldte bagte ferskner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 store ferskner
50 g.amarettomakroner
1 dl.marsala eller halvtør sherry
1 spsk.sukker
20 g.margarine
 
Opskrift:
Skold fersknerne og træk skindet af dem. Halver og udsten dem. Udhul de halve ferskner let, så der bliver plads til fyldet. Mos det udtagne frugtkød med en gaffel. Smuldr makronerne og væd dem med 2 spsk marsala. Tilsæt ferskenkød og sukker og rør det sammen. Fyld massen i de halve ferskner og læg lidt margerine i hver. Sættes i ovnfast fad og bages 10 min. ved 200º. Server dem lune.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8952 gange,
og udskrevet 92 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu