marsala eller halvtør sherry1 dl. marsala eller halvtør sherry
1
spsk.
sukker1 spsk. sukker
20
g.
margarine20 g. margarine
Opskrift:
Skold fersknerne og træk skindet af dem. Halver og udsten dem. Udhul de halve ferskner let, så der bliver plads til fyldet. Mos det udtagne frugtkød med en gaffel. Smuldr makronerne og væd dem med 2 spsk marsala. Tilsæt ferskenkød og sukker og rør det sammen. Fyld massen i de halve ferskner og læg lidt margerine i hver.
Sættes i ovnfast fad og bages 10 min. ved 200º.
Server dem lune.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9315 gange, og udskrevet 94 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider