Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte appelsiner

Fyldte appelsiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 mellemstore appelsiner
 
 Creme:
1 dl.creme fraiche 18%
1 æggeblomme
2 spsk.sukker
2 spsk.rosiner
4 spsk.orangelikør portvin eller appelsinsaft
2 blade husblas
25 g.grofthakkede mandler
1.5 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 rå marcipan
 røde cocktailbær
 flormelis
 
Opskrift:
Skær et låg af appelsinerne og udhul dem med en lille spids kniv eller med en såkaldt grapefrugtkniv. Skær appelsinkødet fra hinderne og skær det i små stykker. Rør creme fraichen sammen med æggeblomme og sukker og bland appelsinstykker i. Ikke al appelsinvæden skal blandes i, så bliver cremen for flydende. Læg rosinerne i blød i likør (portvin eller appelsinsaft) og læg husblasen i koldt vand få minutter. Smelt husblasen over vandbad og hæld den herefter i en tynd stråle i creme fraiche-blandingen, mens der piskes. Bland likør-rosinerne i sammen med grofthakkede mandler. Pisk fløden til skum og vend den i. Lad cremen blive halvstiv før den fordeles i appelsinerne. Stil dem koldt, til cremen er helt stiv. Form imens små marcipanblade. Drys appelsinlågene med sigtet flormelis og læg marcipanblade herpå. Pynt med et cocktailbær. Læg låg på appelsinerne.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8285 gange,
og udskrevet 138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu