Kapenta (tørret fisk)

Kapenta (tørret fisk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Zambia

ZambiaIndsendt :

Ingredienser:
 kapenta
 løg i tern
 tomater
 paprika
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Fiskene renses godt og hovederne skæres af. Koger ca. 10 min. i vand. Steges på panden i olie og tilsættes løg, tomater og krydderier.

Serveres med Nshima, der er en tyk grød af afrikansk majsmel, kogt op med vand.


karakterer:
Opskriften er vist 8112 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Pippi  -  2009-10-05 10:13:40
Mangler mål på ingredienser! Hvor købes kapenta? Og igen mål på ingredienser til nshima (kan ikke se opskriften her). ØV - det er ellers altid spændende med eksotiske opskrifter.