Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fyldt butterdej med snitte og grøntsager

Fyldt butterdej med snitte og grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 plader frossen butterdej ca. 20 x 15 cm
200 g.kogt røget snitte i små tern
150 g.champignon i kvarte
1 gulerod i mindre tern
1 porre i tynde ringe
 salt
 peber
1 æg sammenpisket
 
Opskrift:
Snitte, champignon, gulerod og porre steges af på pande i ca. 5 min. Afkøles. Butterdejen rulles let og massen fordeles på de fire plader. Kanten pensles og dejen foldes om. Der trykkes rundt langs kanten med spidserne på en gaffel. Pensles på toppen og bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min. Kan serveres med salat efter eget valg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17320 gange,
og udskrevet 195 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu