plader frossen butterdej ca. 20 x 15 cm4 plader frossen butterdej ca. 20 x 15 cm
200
g.
kogt røget snitte i små tern200 g. kogt røget snitte i små tern
150
g.
champignon i kvarte150 g. champignon i kvarte
1
gulerod i mindre tern1 gulerod i mindre tern
1
porre i tynde ringe1 porre i tynde ringe
salt salt
peber peber
1
æg sammenpisket1 æg sammenpisket
Opskrift:
Snitte, champignon, gulerod og porre steges af på pande i ca. 5 min. Afkøles. Butterdejen rulles let og massen fordeles på de fire plader. Kanten pensles og dejen foldes om. Der trykkes rundt langs kanten med spidserne på en gaffel. Pensles på toppen og bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min. Kan serveres med salat efter eget valg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 17835 gange, og udskrevet 199 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider