stor eller 4 mindre meloner1 stor eller 4 mindre meloner
sukker sukker
2
æbler2 æbler
2
pærer2 pærer
2
dl.
ribs2 dl. ribs
1
klase grønne vindruer1 klase grønne vindruer
Garnering: Garnering:
Nogle ribsklaser Nogle ribsklaser
Mandelfløde: Mandelfløde:
3
dl.
piskefløde3 dl. piskefløde
1
tsk.
vanillesukker1 tsk. vanillesukker
50
g.
marcipan50 g. marcipan
Opskrift:
Skyl melonen og skær et låg af et stykke nede. Skrab kernerne ud og grav det meste af frugtkødet ud med en ske. Skær frugtkødet i terninger, læg det i en skål og drys med lidt sukker.
Skræl æbler og pærer, del dem i både. Fjern kernehuset. Skær frugterne i terninger og læg dem i skålen. Drys med lidt sukker.
Skyl ribsene, rib dem og kom dem i skålen. Skyl druerne, del dem og fjern kernerne. Kom dem i skålen og drys med lidt sukker. Bland forsigtigt.
Skær en tynd skive af i bunden af melonen, så den står fast.
Stil den på et fad og fyld melonen med frugtsalaten. Pynt med ribsklaser.
Pisk fløden stiv, men ikke hård, og smag til med vanillesukker. Riv marcipanen groft og bland den i flødeskummet. Servér melonen med mandelfløden ved siden af.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7834 gange, og udskrevet 134 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider