Hæld alle ingredienserne, undtaget olie og tomatsovs, i en stor skål, og ælt det godt sammen med hænderne.
Dæk skålen til og sæt den i køleskabet 1 time, så farsen bliver lettere at forme til boller.
Form farsen til boller, og brun dem i 5 min. på alle sider i olivenolie.
Hæld olien fra og hæld tomatsovsen over kødbollerne.
Lad det simre til det er varmt og retten er klar til servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 12820 gange, og udskrevet 226 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider