Steg baconen let til det får lidt farve.
Tag op.
Dæmp varmen og svits løget let.
Bland fløde æg salt peber og mejram.
Tilsæt farsen bacon og løget.
Rør godt.
Farsen er meget løs.
Form små flade bøffer som steges på høj varme nogle minutter på hver side.
steg panden af med noget vand, til skysovs.
Tips:
Server kartoffelmos til
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(12 stemmer)
Opskriften er vist 34067 gange, og udskrevet 902 gange.
Kommentarer
- 2019-11-14 10:09:44 hvad er mejram og hvis baconen skal indarbejdes i kødet, var det måske en idé at skrive det skal være bacontern, denne opskrift er lidt for indforstået - altså for de indviede.
Susanne - 2011-11-04 18:42:21 Mejram er det samme som oregano
Mejram (Origanum majorana, tidigare Majorana hortensis) ifølge wikipedia
hanne - 2011-04-18 12:17:31 Mejram hedder marjoram, ikke merian og er en krydderurt, som dufter lidt af citron. Er meget frisk.
sus - 2010-10-11 18:41:00 mejram er merian
sus - 2009-03-19 15:25:06 majram er meriam, det er fordi det er en opskrift som jeg har fundet i et svenskt jagtblad
- 2009-03-12 11:27:42 hvad er mejram?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider