Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vildsvinefrikadeller

Vildsvinefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt af : sus

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.fars
0.5 pakkebacon
1 løg
2 dl.fløde
1 æg
1 tsk.salt
 peber
1 tsk.mejram
 
Opskrift:
Steg baconen let til det får lidt farve. Tag op. Dæmp varmen og svits løget let. Bland fløde æg salt peber og mejram. Tilsæt farsen bacon og løget. Rør godt. Farsen er meget løs. Form små flade bøffer som steges på høj varme nogle minutter på hver side. steg panden af med noget vand, til skysovs.

Tips:

Server kartoffelmos til


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 32602 gange,
og udskrevet 887 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2019-11-14 10:09:44
hvad er mejram og hvis baconen skal indarbejdes i kødet, var det måske en idé at skrive det skal være bacontern, denne opskrift er lidt for indforstået - altså for de indviede.

Susanne  -  2011-11-04 18:42:21
Mejram er det samme som oregano Mejram (Origanum majorana, tidigare Majorana hortensis) ifølge wikipedia

hanne  -  2011-04-18 12:17:31
Mejram hedder marjoram, ikke merian og er en krydderurt, som dufter lidt af citron. Er meget frisk.

sus  -  2010-10-11 18:41:00
mejram er merian

sus  -  2009-03-19 15:25:06
majram er meriam, det er fordi det er en opskrift som jeg har fundet i et svenskt jagtblad

  -  2009-03-12 11:27:42
hvad er mejram?