Vildsvinefrikadeller

Vildsvinefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt af : sus

Indsendt :      Red:

Vildsvinefrikadeller, billede 4 Vildsvinefrikadeller, billede 1 Vildsvinefrikadeller, billede 2 Vildsvinefrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 pakkebacon i skiver
1 løg
500 g.vildsvinekød, hakket
2 spsk.hvedemel
2 dl.fløde
1 æg
1 tsk.salt
 peber
1 tsk.merian
 
 Pandesauce:
1 spsk.hvedemel
 kogevand
0.5 dl.piskefløde
 kulør
 salt
 peber
 tyttebær, syltede
 
Opskrift:
Baconskiverne skæres i små tern som steges let til det får lidt farve. Tag op.
Dæmp varmen og svits hakkede løg let.

Bland fløde æg salt peber og merian. Tilsæt det hakkede kød, bacon, løg og hvedemel og ælt det hele godt sammen.

Farsen formes til frikadeller som steges på svag varme 5-6 minutter på hver side.

Drys hvedemel panden og rør det ud i det overskudende fedt. Tilsæt kogevand fra kartoflerne indtil tilpas tykkelse, tilsæt piskefløde og evt. en bouillonterning samt kulør. Smag til med salt peber og syltede tyttebær.

Serveres med kartoffelmos og evt. syltede tyttebær til.


karakterer:
Opskriften er vist 42688 gange,
og udskrevet 1000 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu