den lunede mælk hældes i en skål, gæren røres ud, salt, sukkeræg tilsættes. melet æltes i til dejen er samlet, inden smør eller olie tilsættes.
Dejen æltes kraftigt til den er smidig og glat. Dejen tildækkes med et klæde og hviler i 20min., hvorefter den deles i 15 stk boller, dejstykkerne formes og sættes på plade med bagepapir. Efterhæver på et lunt sted, tildækket med et klæde. hæver til dobbel størrelse.
bagetemp.: 220c
bagetid: 15-17 min
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(12 stemmer)
Opskriften er vist 11564 gange, og udskrevet 255 gange.
Kommentarer
anni - 0000-00-00 00:00:00 lækre, prøv evt. med revet gulerod i
kis - 0000-00-00 00:00:00 de er bare gode :-)
lone - 0000-00-00 00:00:00 super gode boller og let at lave...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider