Grillet tun med oliven

Grillet tun med oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Oprindelsesland : Sicilien

SicilienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 skiverfrisk tun a 150 g.
12 forårsløg
100 g.kapers
100 g.sorte oliven
2 faste tomater
10 bladefrisk basilikum
2 spsk.olivenolie
1 knsp.Sukker
1 spsk.rødvinseddike
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Fisken pensles med olivenolie og drysses med salt og peber. Rens løgene og brug kun det hvide.

Løgene hakkes og karameliseres i vineddike og sukker i 3 min. Tilsæt kapers, oliven og finthakket basilikum sammen med de udkernede og hakkede tomater.

Tænd for grillen og sæt fisken i ovnen, giv den 2 min på hver side. Smør olivenblandingen ovenpå hver fiskeskive, og sæt dem igen under grillen til det hele er varmt.

Serveres med Ris eller Flute.


karakterer:
Opskriften er vist 13533 gange,
og udskrevet 281 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

tun  -  2008-11-21 17:57:11
max 1 min. pr. side, og mindre kan gøre det