Fisken pensles med olivenolie og drysses med salt og peber.
Rens løgene og brug kun det hvide.
Løgene hakkes og karameliseres i vineddike og sukker i 3 min.
Tilsæt kapers, oliven og finthakket basilikum sammen med de udkernede og hakkede tomater.
Tænd for grillen og sæt fisken i ovnen, giv den 2 min på hver side.
Smør olivenblandingen ovenpå hver fiskeskive, og sæt dem igen under grillen til det hele er varmt.
Serveres med Ris eller Flute.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.1
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13194 gange, og udskrevet 277 gange.
Kommentarer
tun - 2008-11-21 17:57:11 max 1 min. pr. side, og mindre kan gøre det
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider