nakkesteg (skåret igennem på langs) 1 nakkesteg (skåret igennem på langs)
Rødvin Rødvin
Opskrift:
Nakkesteg skæres igennem på langs, så der bliver 2 kvadratiske stege ud af det. Læg den i rødvin natten over og brun den ved meget god varme på alle 4 sider.
Hæv grillristen og steg færdig ved mindre varme i ca 30 minutter til stegen er fast at mærke på. Vend den hyppigt undervejs.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 27575 gange, og udskrevet 422 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider