Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødvinsmarineret culottesteg

Rødvinsmarineret culottesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1200 g.culotte
 peber
1 fedhvidløg
 
 Marinade:
3 dl.rødvin
1 laurbærblad
1 tsk.salt
1 finthakket løg
1 fedpresset hvidløg
 
Opskrift:
Puds culottestegen af og rids fedtlaget. Bland marinaden i et fad, og læg culotten i. Stil kødet koldt. Kødet skal marinere i 6 – 12 timer. Vendes 1 gang. Stegen tages op af marinaden.

Når Cobbén er klar hældes ca. halvdelen af marinaden ned i randen og herefter lægges culotten på risten med fedtsiden nedad. Steger 30. min med låg og vendes. Når der er gået yderligere 20 min. måles centrumtemperaturen i det tykkeste del af culotten. Hvis kødet skal være rødt skal centrumtemperaturen være 55° C., letrosa 60 – 65°C .

Når kødet har den ønskede temperatur tages det af grillen og drysses med lidt salt og pakkes ind i stanniol. Skal trække 15 – 20 min.

Hvis der ønskes sauce til culotten kan skyen, der er i randen anvendes og evt. jævnes lidt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 54614 gange,
og udskrevet 1039 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Peter Brøsted  -  2011-12-30 10:29:49
Cobb er en form for grill (Google evt). Opskriften går også fint på en WEBER ;-)

hennymormor  -  2009-03-31 12:04:19
Hvad er cobbén