3 dele rødvin, 1 del rød balsamico-eddike, 1 del olivenolie, 2 dele tomatpuré, 1 del flormelis og friskpresset hvidløg blandes og røres godt sammen. Læg rucolablade i, til marinaden ikke længere dækker. På en tallerken lægges marineret rucola, ovenpå 3-4 honning-melon-både og til sidst 4 tynde skiver parmaskinke. Pynt med lidt rucola i toppen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 18895 gange, og udskrevet 578 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider