Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Yoghurtsovs

Yoghurtsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina

Bosnien HercegovinaIndsendt :



Ingredienser:
4 æg
5 dl.yoghurt naturel
1 1/2 tsk.paprika
1 tsk.salt
 


Opskrift:

Pisk æg, yoghurt, paprika og salt sammen. Hæld sovsen rundt om kødbollerne i bradepanden og steg yderligere ca 15 minutter, til omeletsaucen er hævet og har fået en guldgul farve.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 11767 gange,
og udskrevet 147 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tulling  -  2009-05-09 19:36:32
Det er youghurtsaucen fra opskriften på CUFTE, tror jeg, synes jeg genkender den. Cufte er bosniske kødboller.


  -  2007-08-13 14:37:40
kødboller??????????


-  -  0000-00-00 00:00:00
hvilke kødboller????


  -  0000-00-00 00:00:00
hvilke kødboller ?