Yoghurtsovs

Yoghurtsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina

Bosnien HercegovinaIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 æg
5 dl.yoghurt naturel
1.5 tsk.paprika
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Pisk æg, yoghurt, paprika og salt sammen. Hæld sovsen rundt om kødbollerne i bradepanden og steg yderligere ca 15 minutter, til omeletsaucen er hævet og har fået en guldgul farve.


karakterer:
Opskriften er vist 13157 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tulling  -  2009-05-09 19:36:32
Det er youghurtsaucen fra opskriften på CUFTE, tror jeg, synes jeg genkender den. Cufte er bosniske kødboller.

  -  2007-08-13 14:37:40
kødboller??????????

-  -  0000-00-00 00:00:00
hvilke kødboller????

  -  0000-00-00 00:00:00
hvilke kødboller ?