Engelsk brødpudding

Engelsk brødpudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.25 dl.lyse rosiner
0.5 dl.cognac
30 g.smør
10 skiverfranskbrød
3 æg sammenpiskede
3 dl.piskefløde
3 dl.mælk
1 tsk.Vaniljeessens
1.25 dl.farin
2 spsk.demerarasukker
0.5 tsk.stødt kanel
 
Opskrift:
Et 4 cm dybt, ovnfast 1½ liter fad pensles med smeltet smør eller olie. Ovnen forvarmes til 180 grader C. Rosiner lægges i cognac, til al væden er optaget. Brødet smøres med smør og deles diagonalt. Læg dem taglagt i fadet.

Fordel rosinerne over brødet. Pisk æg, fløde, mælk, vanilleessens og farin sammen og hæld det over brødet. Lad det trække 10 minutter inden det bages.

Drys demerarasukker og kanel over, dæk med alufolie. Bages 20 minutter. Fjern alufolie og bag dem yderligere 20 minutter. Serveres med flødeskum og frugt.





karakterer:
Opskriften er vist 17511 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu