Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Frikadeller fra Bosnien

Frikadeller fra Bosnien, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina

Bosnien HercegovinaIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket kalv/flæsk/lammekød
1 æg
2 dl.knap færdigkogt ris
1 dl.mælk
1/2 tsk.stødt kommen
 salt
 olie
 
 yoghurtsovsen:
4 æg
5 dl.yoghurt naturel
1 1/2 tsk.paprika
1 tsk.salt
 


Opskrift:

Sæt ovnen på 175-200 grader.

Rør farsen med 1 æg og mælken. Bland de kogte ris i og smag til med salt, peber og kommen. Form store frikadeller af farsen og læg dem i en oliesmurt bradepande og lad dem stege i ca 20 minutter. Ryst panden nu og da.

Pisk æg, yoghurt, paprika og salt sammen. Hæld sovsen rundt om kødbollerne i bradepanden og steg yderligere ca 15 minutter, til omeletsaucen er hævet og har fået en guldgul farve.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (85 stemmer)

Opskriften er vist 36941 gange,
og udskrevet 857 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

-  -  2011-04-07 00:36:57
Man får ofte kartoffelmos til sådanne retter eller bare brød


  -  2010-10-20 14:51:58
Den virker som en lækker opskrift..:D


Lise  -  2010-02-24 19:02:41
Det brød jeg mig ikke om...."saucen" bliver ligeså stiv som souffle


Dårde  -  2008-08-27 20:46:39
Det er lang tid siden, at jeg har lavet noget, der var så underligt, men til gengæld også så lækkert! Klart værd at prøve. Jeg frygtede at saucen ville smage af ommelet men den smager skønt krydret! Vi fik ovnkartofler til...


boling  -  2007-07-29 19:41:01
ikke noget særligt


Januar85  -  2007-03-28 16:54:09
Virkelig lækre!


Thomas  -  0000-00-00 00:00:00
tilbehør???


The bear  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad får man til? kartofler?


lille lise  -  0000-00-00 00:00:00
de er supergode.. prøv dem


John  -  0000-00-00 00:00:00
En dejlig ret men tilføj lidt brun farin i sovsen det pifter den op


Lotte  -  0000-00-00 00:00:00
Mega lækre!!!