grønne ærter friske eller frosne500 g. grønne ærter friske eller frosne
1
løg hakket1 løg hakket
1
kartoffel skåret i terninger1 kartoffel skåret i terninger
100
g.
selleri skåret i terninger100 g. selleri skåret i terninger
1
gulerod skåret i terninger1 gulerod skåret i terninger
1
spsk.
smør1 spsk. smør
1
l.
bouillon1 l. bouillon
1
laurbærblad1 laurbærblad
salt salt
peber peber
2
spsk.
tørret mynte2 spsk. tørret mynte
1
dl.
mælk eller fløde1 dl. mælk eller fløde
Opskrift:
Svits grønsagerne, undtagen ærterne i smørret.
Hæld derefter bouillon og krydderier i og kog til det er mørt.
Ærterne tilsættes og koges nogle minutter til de er møre.
Purer suppen, tilsæt mælk og varm den op.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(4 stemmer)
Opskriften er vist 17474 gange, og udskrevet 480 gange.
Kommentarer
- 2011-03-19 18:34:47 Jeg undlod selleri, da jeg ikke havde det-men kom i stedet for en kartoffel og en gulerod mere i! Det er dejlig cremet og virkelig god!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider