Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spansk Æggekage

Spansk Æggekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt af : Jack Hansen

Indsendt :



Ingredienser:
4 æg
1 dl.mælk
1 Løg
4 mellem kartofler
100 g.mellemskært kyllingekød
50 g.mozzarella
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak kartoflerne groft og kog dem i max. 5min. Slå æggene ud i en skål og pisk dem hårdt sammen med mælk, salt og peber. Hak løget fint og tilsæt æggemassen. Steg derefter kyllingekødet til det er gyldenbrunt. Hæld kartoflerne i et ildfast fad, fordel dem jævn. Herefter kommer du kyllingekødet på og til sidst hælder du æggemassen over.

Sæt den i en forvarmet ovn på 200 grader. Og bag den i 15min. Drys osten over og giv enddu 5min.

Tips:

Serveres med tomatketchup


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (16 stemmer)

Opskriften er vist 23034 gange,
og udskrevet 614 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Laura2  -  2007-08-24 07:55:36
Den er rigtig god, min familie elskede den da jeg serverede, min lillesøster var lidt skeptisk, men den var god, det er bare som om at den mangler bare en lille smule smag!

Jeanette Goldtsche  -  0000-00-00 00:00:00
Lyder rigtig lækker den skal mine børn og jeg prøve

Suzanne Jacobsen  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, den er god. Men prøv at komme lidt soltørrede tomater i. Det er rigtig godt...

Le Chef  -  0000-00-00 00:00:00
Super fed opskrift.

Ulla B. Bentzen  -  0000-00-00 00:00:00
mhmm... men for lidt ost!

Jack Hansen  -  0000-00-00 00:00:00
Karfofler=Kartofler